6932065658 Ασκληπιού 6, Λάρισα panagiotispapadimas@gmail.com

Πρόθεσις
Κέντρο Διάγνωσης Και Θεραπείας - Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία - Ειδική Αγωγή - Λάρισα

Το κέντρο ΠΡΟΘΕΣΙΣ, στη Λάρισα, απασχολεί εξειδικευμένους λογοθεραπευτές - λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς και έχει ως όραμα την άψογα οργανωμένη παροχή υπηρεσιών στο χώρο της ψυχικής υγείας, της ειδικής αγωγής και της υποστήριξης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Είναι ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης, στελεχωμένο από μια τέλεια εναρμονισμένη διεπιστημονική ομάδα, με άρτια εκπαίδευση και με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής. Οι υπηρεσίες, που παρέχονται στο κέντρο μας, είναι: λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών. Παράλληλα, παρέχεται συμβουλευτική παιδιών, ενηλίκων και οικογένειας και ψυχολογική υποστήριξη.

 

Εργοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Βασικός στόχος του εργοθεραπευτή είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας του ατόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδική Διαπαιδαγώγηση

Ειδική Διαπαιδαγώγηση

Κατόπιν μαθησιακής αξιολόγησης, δομείται ένα θεραπευτικό πρόγραμμα που εστιάζει στις δυνατότητες και τις αδυναμίες του θεραπευόμενου προκειμένου να αναπτυχθούν σφαιρικά οι δεξιότητές του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλευτική

Συμβουλευτική

Αυτή η θεραπευτική παρέμβαση παρέχεται είτε από παιδοψυχίατρο ή ψυχολόγο είτε από τον αρμόδιο θεραπευτή που συνεργάζεται με το παιδί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψυχοθεραπεία

Ψυχοθεραπεία

Λαμβάνει κυρίως διαλογική μορφή καθώς στηρίζεται στην συζήτηση μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Ο λογοθεραπευτής, αφού αξιολογήσει τις διαταραχές του λόγου και της ομιλίας, ενημερώνει τος οικείους του θεραπευόμενου και οργανώνει τη θεραπευτική παρέμβαση, η οποία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του παιδιού ή του ενήλικα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέντρα Διάγνωσης & Θεραπείας

ΔΟΜΟΚΟΣ

ΔΟΜΟΚΟΣ

28ης Οκωβρίου 1, Δομοκός

Μάθετε περισσότερα
ΑΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

28ης Οκτωβρίου 10, Αγιος Κωνσταντίνος

Μάθετε περισσότερα